1. Ziyaretçi, Yeni forumumuz hepinizin hizmetine açılmıştır. Hepimize hayırlı olsun.
    Duyuruyu Kapat
  2. AoiFansub Başvuruları Açılmıştır! Başvurmak isteyen arkadaşlar başvuru formunu doldurarak başvuruda bulunabilirler.
    Duyuruyu Kapat

Anime Çizimlerim

'FanArt' forumunda MayRucif tarafından 23 Mart 2017 tarihinde açılan konu

1. MayRucif

MayRucif Aoi Yeni Üye
    Aoi Ailesi - Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Merhaba. Resim kısmı açılmış bende anime çizimlerimi sizlerle paylaşayım diye düşündüm.
    Geçen yıl en iyi arkadaşım seçmeli dersi resim seçti diye bende resim dersini seçtim. Ben sevmesemde -artık seviyorum- seçmeli dersimi değiştirmedim falan resmimi geliştirdim. Şuan böyle çiziyorum umarım beğenirsiniz eleştirilere açığım. :)

Ekli dosyalar:

BlackDaisy bunu beğendi.
  2. BlackDaisy

BlackDaisy Anime Meraklısı
    Emekli

Alınan Beğeniler:
    24
    yaa renkli kalem kullanmış ! Hemen öneri yapmalısın almayı düşünüyordum, önerilere açığım :)

MayRucif bunu beğendi.
  3. MayRucif

MayRucif Aoi Yeni Üye
    Aoi Ailesi - Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Aslında özel olarak kullandığım bir kalem yok. Evde ne bulursam onunla boyuyorum. Burdakileri faber castell 24lü kuru boya ile boyadım. Siyah beyaz resimleri sıradan bir siyah kalemle yaptım. Ama 16lı yaşlardaki Sasuke resmimde istisna var. Doğum günümde hediye gelen Copic ciao 6lı setin 0.3, E00, C-3 kalemleri ile yaptım. (Saçını Cd kalem ile boyadım) Naruto'nun mangakasıda Copic marka kullanıyor. Kuru boya olarak benim için marka pek önemli değil ama keçeli olarak Stylefile markayı önerebilirim. Biraz pahalı (ben 9,5 tl verdim tanesine ama copicler 19tl)
    Umarım yararlı olmuşumdur. Teşekkür ederim ^^ ;)