1. Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi.
  2. Ziyaretçi, Yeni forumumuz hepinizin hizmetine açılmıştır. Hepimize hayırlı olsun.
    Duyuruyu Kapat
  3. AoiFansub Başvuruları Açılmıştır! Başvurmak isteyen arkadaşlar başvuru formunu doldurarak başvuruda bulunabilirler.
    Duyuruyu Kapat

My Love Stroy

'Film / Teknoloji Haberleri' forumunda Ciaran tarafından 25 Ağustos 2016 tarihinde açılan konu

1. Ciaran

Ciaran Aktif Üye
    Forum Yetkilisi

Alınan Beğeniler:
    1

Merhaba arkadaşlar bugün ’ün animesi My Love Story

Animeyi bilmeyenler için kısaca size konusundan bahsetmek istiyorum;

Anime de ana karakterlerimiz olan Takeo Goda ve Sunakawa Makoto çocukluktan beri birlikte olan iki yakın arkadaşlardır.

Takeo Goda olağan dışı bir görüntüye sahip olmakla birlikle görüntüsüne orantılı bir güç ‘e de sahiptir. Ana karakterimiz görüntüsü ve gücüne nazaran çok hassastır. Film in ilk başları orta okul mezuniyetleri sırasında geçmektedir. Takeo Goda kohaileri (alt sınıfları) tarafından çok ilgi görmektedir ve sevilip sayılmaktadır. Seremoni ‘den sonra aşkını itiraf etmek için sınıf arkadaşı olan bir kızın yanına gidip ona kendi düğmesini vermek ister fakat yanına gittiği zaman kızın Sunakawa Makoto ya aşık olduğunu anlar, karakterimiz en iyi arkadaşının mutlu olması için ona kızdan hoşlandığını söylemez kız ise Sunakawa ‘dan düğmesini ister ama Sunakawa düğmesini vermek istemez Takeo Sunakawa ‘ya düğmesini vermesi için verir (Gönül bu ota da konar b*ka da)

Sonrasında ise Sunakawa ile Takeo aynı lise ve aynı sınıfa gitmeye başlarlar bir gün yolda yürürlerken bir adamın Rinko Yamato adlı kız ‘ı rahatsız ettiklerini görürler Takeo hemen yardıma koşar. Takeo ve Rinko birbirlerine o olaydan sonra aşık olmuşlardır. (Spoiler vermemek için animenin konusunu burada sonlandırıyorum)

Gel gelelim kendi yorumlarıma bu sefer Filmi savunmayacağım çünkü Filmde çıkarılan sahneler hiç hoşuma gitmedi örnek vermek gerekir ise Sunakawa ‘nın ablasını filmde göremiyoruz veyahut evde geçen doğum günü sahnesini.

Animedeki karakterler ile filmdeki karakter benzerlikleri her zaman ki gibi mükemmel ötesi gerçekçilik bazı sahnelerde abartılmış olsa da gerçekten çok iyi bir film.

Şahsen araştırmadım ama ikinci bir film çıkması tekabülünde gerçekten çok güzel bir yapıt olabilir. Benim hayallerim animede Sunakawa ’nın ablasının olduğu gibi filmde de olmasını ummaktı ama maalesef sanırım zaman kısıtlılığından dolayı o sahneler yoktu film gerçekten çok güzel bir son ile bitti. Duygu dolu anlar sizi

bekliyor :'( 

Herkes e Sunakawa gibi arkadaş lazım doğrusu iyi seyirler :)

Not : Yarın ‘ın animesini bugün paylaşma sebebim ise yarın için çok fazla planım ‘ın olması idi.

Umarım Beğenirsiniz.

Tavsiye : İzlemeyenlerin animesini izlemelerini şiddetle tavsiye ediyorum.

[​IMG]                  [​IMG]              [​IMG]
          Ryohei Suzuki                                Mei Nagona                     Kentaro Sakaguchi

Takeo Goda                                 Rinko Yamato                    Makoto Sunakawa

[video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=959vOLR98IM[/video]​